maanantai 26. marraskuuta 2012

Herkkuja, herkkuja

Heip,
Taas yksi viikko alkaa samanlaisin fiiliksin Kuin aikasemmatkin. Nyt meni kyllä viikonloppuna ihan överiksi syömisen suhteen. Torstaina söin sen mudcaken ja perjantaina herkuteltiin kotona suklaalla ja kokiksella. Lauantaina taisin syödä suklaapatukan ja join kokista. Sunnuntaina katsottiin leffaa ja tehtiin poppareita sen seuraksi :D voi luoja, tätä listaa voisin jatkaa loputtomiin. Kaiken tämän herkuttelun päälle tänään oli töissä tarjolla suklaakakkua, mikä ei tosiaan ollut maailman vähärasvaisimpaa.
En tiedä mikä lienee syynä tällä hairahdukselle, mutta se ei saa enää jatkua. Tämän kaiken jälkeen päätin että tänään syödään terveellisesti kanakeittoa. Ja että illalla menen salille. Taidankin tästä huitoa kanakeitot naamaan ja huilata vähän ja sen jälkeen suunnata salille.
Sisko tulee mukaan joten en voi luisua treenauksesta. Mulla on meinaan aika kovakuntonen sisko, joka osaa käskyttää jos vaan tahtoo. eli Good for my belly;)
Palataan eiliseen, aamupäivällä käytiin salilla. Tuli tehtyä aika tuhti treeni, varsinkin rintalihaksille ja olkapäille. Kyllä aamulla tuntu kun piti nousta ja laittaa vaatteita niskaan, ei meinannut kädet nousta. Noh, ainakin tietää että jotain on tehty.
Nyt meinasin oikeesti saada jotain aikaseksi, joten lopetan tän nettiselailun ja lähden salille :)
Adioos
-Mile

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti