tiistai 12. maaliskuuta 2013

matkakuume.

Moikka,
taas on ollu muutaman päivän päivitystauko, koska en  oo ollu salilla kun viimeks sunnuntaina. Oltiin kaverin kanssa tekemässä reisi ja peppu jumppa. Voi luoja, voin kertoo et maanantai aamu oli melkosen kivulias. Sain onneks pahimmat jumit pois työpäivän aikana. Näköjään jo pelkkä penkille istuminen ja siltä nousu auttaa hyvin näihin pökkelöihin.
Treenistä sen verran et, meni ihan hyvin kun sain prässissä taas laitta hiukan lisää rautaa taas. Tällä kertaa tein siis 138 kg 8x3 eli, ei paha. Voisin tässä jokupäivä koittaa maksimipainoja. Luulen et 160 kg alkaa olee maksimia. Ainakin tollasessa sarjassa. Mut tietenkin vähemmän toistoja menis isommallaki painolla. Tehtiin kanssa pepun nostoja, jossa sitten oli 10 kg:n tanko tossa lantion päällä. Ai että, sillä kyl sai pepun hapoille. Mulla oli jalat niin loppu et ihan tärisi kun olin suihkussa :D Tää varmaan kyllä johtu siitä etten ollu treenannnu jalkoja melkeen 2 viikkoon.
Oltiin myös sunnuntai iltapäivällä Markuksen kanssa kävelemässä ja kuvaamassa ruissalossa. Laittelen taas niitä kuvia sitten tänne loppuun. Hmm.. mitäs muuta. No siis tänään oltiin äitin luona etsimässä vähän laskettelu tamineita, koska ollaan lähdössä lauantai aamulla Vuokattiin.:)
Odotan niin innolla jo sitä matkaa, meinasin päivitellä lomaltakin muutaman kerran, koska loman aikana ois tarkotus käydä vähän salilla, hiihtämässä ja sitten vielä laskettelemassa. Saa nähdä miten paljon tulee hiihtokilometrejä. En jotenkin koskaan oo ollu hiihtoihminen, mut katsellaan nyt, miten ens viikolla hiihtokärpänen puree. Eihän sitä voi koskaan tietää, vaiks se nyt maistuiskin.
Ja tietenkin kun siellä meidän mökin lähellä on myös kylpylä, niin luulen että me muutaman kerran sinne mennnään pulikoimaan.
Noh mutta hypätään taas eri aiheeseen, eli tähän hemmetin flunssa aaltoon, mä jo luulin la päivällä et oisin kurkkukivun ja pikku flunssan saanu kukistettua, kun oli ihan pirtee olo jne. Mutta tänään iltapäivällä rupes taas kurkkua kuivaamaan ja hieman yskittämään ja nyt on taas ihan hemmeti turvonnut kaula ja kurkku ei kestä edes nielasua. ARGH! En ymmärrä mitä soutamista ja huopaamista tää nyt on, ärsyttää kun ei pääse treenaamaa. Enkä kestä tätä puoliksi kipeenä oloakaan.. Tai siis kun ei mulla oo edes kuume noussut eikä tuu edes räkää, vaan ja ainoastaan on kurkku kipeenä.. Huoh, mut ehkä mä nyt juon neljännen kupin teetä, jos tää sitten rauhottuisi :)
Jeps, hyvää yötä!
katse tulevaisuuteen..


mä' ja mun Peppu :DD







raejuustoa puurolla ?


kanakeitto


aamupala




Vooooi läppändeerus, aina ei voi olla vakvana..


Puddingia mustikoilla ja cashew pähkinöillä, nam!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti