keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Kuvia ja muuta

Moi,
on taas ollut pirunmoinen kiire joka paikkaan etten ole edes kerennyt välillä miettimään mitään muuta kun töitä. Toisaalta, kun tekee paljon töitä pitäisi sen näkyä myös tilillä pian.. Ehkä se sit näkyykin, hope so!
En oo käyny salillakaan kun viimeksi lauantaina (ehkä) ? Päivät hurahtaa niin nopeella vauhdilla etten pysy edes perässä enää. Olin eilen kavereiden kanssa syömässä Greenzissä, oli ihan hyvää salaattia mulla vaan sattui olemaan muutama sellanen salaatin kantapala, ne maistu vähän mullalle, mut muuten iha hyvää !




Salilla lauantaina

Herkkusalaattia





Protsku pannaria, nam!


No mutta kuitenkin, eilen olin pitkästä aikaa juoksemassa. Juoksin sellasen sopivan 5km lenkin, kävin lenkin aikana yhdessä ulkoilu puistossa, jossa on kuntosalilaitteita. Tai oikeastaan sellaisia laitteita, jossa tehdään liikkeitä omalla painolla. Hengailin siellä hetken ja tein muutamia liikkeitä, sen jälkeen painelin kotiin aikamoista vauhtia. Mä ajattelin alottaa ton juoksemassa käymisen, koska se jotenkin vapauttaa vähä ajatuksia. Tai sen jällkeen on niin rentoutunut olo, et en montaa kertaa oo salilla sellasta tunnetta saanu.
Lenkille lähdössä.
uusia treenivaatteita. Housut ja paita molemmat Stadiumista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti